Music

Anuel AA dropt nieuw dubbelalbum 'Emmanuel' bomvol zonnige tracks

foto: YouTube: Anuel AA
  1. Newschevron right
  2. Anuel AA dropt nieuw dubbelalbum 'Emmanuel' bomvol zonnige tracks

Anuel AA heeft alles uit de kast getrokken voor zijn tweede soloalbum Emmanuel. De Puerto Ricaanse latin trap-ster heeft het dubbelalbum gevuld met maar liefst 22 zonnige tracks en heel wat grote samenwerkingen. Zo hoor je onder anderen Lil Wayne, Bad Bunny, J Balvin, Ozuna, Daddy Yankee en natuurlijk zijn vriendin Karol G terug op het album.

Good vibes

Anuel AA zou dit album eigenlijk al ergens in april uitbrengen, maar besloot het uit te stellen vanwege de coronacrisis. In een interview met Billboard vertelde hij meer over het album en de titel. "Het is mijn naam en het betekent 'God met ons'. Ik wou dat het album die good vibes heeft. Het is mijn leven, gemaakt tot muziek."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Twee clips

Met de release van Emmanuel deelt Anuel ook meteen twee clips. De eerste is die van de tune met de Spaanse popster Enrique Iglesias, Fútbol y Rumba. De tweede is van Hasta Que Dios Diga, een van de twee tracks met collega/concurrent Bad Bunny, die twee weken geleden zijn nieuwe album dropte. "We zijn competitief en we zullen concurreren tot dat dag dat we doodgaan. Maar natuurlijk kunnen we het goed vinden, anders zou hij niet op twee tracks van m'n album staan!", aldus Anuel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie