Music

Eenzame Bruno Mars in When I Was Your Man

  1. Newschevron right
  2. Eenzame Bruno Mars in When I Was Your Man
Bruno Mars is een week voor Valentijnsdag helemaal alleen. Niet in het echt, maar in de gloednieuwe videoclip van When I Was Your Man. De droevige ballad gaat namelijk over liefdesverdriet. Showbizblogger Perez Hilton is zelfs zo onder de indruk, dat hij zijn bezoekers uitdaagt om niet te huilen bij het kijken van de video.

De seventies vibe van de When I Was Your Man clip, past goed tussen de overige nummers op het Unorthodox Jukebox album. De cd van Bruno Mars is namelijk een verzameling van verschillende tracks die voor iedereen wat te bieden heeft. Zo hoor je soul uit de jaren 60, tracks met een Prince-touch, maar ook modernere liedjes.

Bruno Mars heeft op zijn laatste album een mengelmoes van stijlen, als een soort ode aan de artiesten die hem geïnspireerd hebben. Het is muziek die hij leuk vindt, want de zanger weigert zichzelf te plaatsen in een hokje. Zijn fans lijken dat de waarderen, want Unorthodox Jukebox gaat als warme broodjes over de toonbank.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/ekzHIouo8Q4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie