Music

Hadise 'Beste Urban Act' België in Japanse stijl

  1. Newschevron right
  2. Hadise 'Beste Urban Act' België in Japanse stijl
Afgelopen weekend vonden de TMF Awards in België plaats. Turkse Songfestival kandidate Hadise won daar de award voor Beste Urban Act Nationaal. Ook trad ze geheel in Japanse stijl op tijdens het prijzengala. Bekijk hier het optreden!

De Vlaams-Turkse zangeres heeft haar album Fast Life zojuist geïntroduceerd in Japan en staat ze daar zelfs op nummer 1 in de ringtone charts.

Het land van de rijzende zon krijgt de komende tijd te maken met een ware 'Hadise-mania'. Zo is haar track Düm Tek Tek de afgelopen week het meest gedownload in de ringtone charts van de grootste Japanse telefoonprovider. Met de Beste Urban Act van België in de hitlijsten van Japan lijken de internationale betrekkingen op muziek gebied aan te sterken.

Hadise was in vier categorieën genomineerd op de Belgische TMF Awards en ging met één prijs vandoor. Daarnaast trad ze op in een sexy variant van traditionele Japanse kledij. Om precies te zijn in een kimono die ze tijdens haar reis naar Japan heeft gekocht. Bekijk onderaan dit bericht haar optreden!

Voor iedereen die haar nog wilt zien optreden. Check je tv! Aankomende zaterdag (16 okt) maakt ze haar opwachting in de Beyaz show op Kanal D!

Het lijkt dus voor de wind te gaan met de zangeres die een verdienstelijke vierde plaats behaalde op het Eurovisie Songfestival. Wie weet wat het land van de rijzende zon haar nog meer brengt...

Hadise @ TMF Awards België 2009Hadise uitreiking Best Urban Act Nationaal

Ster advertentie
Ster advertentie