Music

Whitney Houston gaat als hologram touren

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Whitney Houston gaat als hologram touren

De wereld kreeg jaren geleden een 2Pac-hologram te zien op Coachella en Whitney Houston dook als holo op in de Amerikaanse versie van The Voice. Daar blijft het echter niet bij voor de overleden zangeres, want ze krijgt ook haar eigen hologramconcertreeks. In de show hoor je Whitneys live stem, die gecombineerd wordt met een live band. Wanneer en waar de hologramtour gaat plaatsvinden, is nog niet bekendgemaakt.

Negativiteit

"Alles draait bij mij om timing," zegt Whitneys schoonzus Pat Houston over de hologramtour. "Voordat Whitney overleed, was er veel negativiteit rondom haar. Het ging niet meer om de muziek. Mensen waren vergeten hoe geweldig ze was. Ze lieten haar persoonlijke dingen zwaarder wegen dan de reden dat ze ooit verliefd op haar werden."

Whitney-plannen

Nu alle negativiteit voorbij is, willen de erfgenamen van Whitney Houston de wereld op een hele persoonlijke manier aantonen wat voor geweldige zangeres ze was: "Whitney was gek van haar publiek en daarom had dat ze dit concept geweldig gevonden," aldus Pat. Daarnaast blijken er ook plannen te zijn voor een Broadway-musical, een Las Vegas-show en een album met nog niet uitgebrachte liedjes van Whitney.

Badkuip

Whitney Houston overleed 11 februari 2012 op 48-jarige leeftijd in Beverly Hills. Ze werd dood aangetroffen in de badkuip van haar hotelkamer. Whitney overleed aan een hartaanval die ze mogelijk kreeg door het gebruik van drugs gecombineerd met haar medische problemen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie