Music

Cimo Fränkel primeurt nieuwe track 'Too Much In Love'

  1. Newschevron right
  2. Cimo Fränkel primeurt nieuwe track 'Too Much In Love'

"Ik heb altijd geweten dat ik artiest wilde zijn. Alleen is het gewoon even zoeken naar je sound. Ik denk dat je het beste je sound vindt als je heel veel verschillende dingen maakt." Dat vertelde singer/songwriter/producer Cimo Fränkel vanmorgen in Start. De zanger, die onlangs nog de track Strong Ones ft. Armin van Buuren uitbracht, primeurde de akoestische versie van zijn nieuwe nummer Too Much In Love.

"Alsjeblieft, breng ook deze versie uit. Mensen gaan huilen als ze dit horen. Ik hoor aan deze track dat het vanuit het diepste van je hart is geschreven." Fernando is diep onder de indruk van de akoestische versie. Maar er wordt eerst een remix van het nummer uitgebracht bij Armada, het label van Armin van Buuren. Cimo voegde er nog aan toe dat het ook meteen in Amerika wordt gereleast.

Geheime kluis

De 26-jarige Cimo heeft inmiddels een aardig lange muzikale CV opgebouwd. Zo schreef hij onder andere mee aan Mooie Dag van Jayh, Shotgun van Yellow Claw, de soundtrack van het programma Dance Dance Dance en nog veel meer! Toch ligt de track waar hij het meest trots op is, nog in zijn geheime kluis.

"Het is een liedje die nog niet ten gehore is gebracht. Ik krijg er gewoon kippenvel van. Ik ben daar het meest trots op. Ik heb het zelf gecomponeerd, geproduceerd en geschreven." Begin volgende jaar komt Cimo's EP uit. Over de titel is hij nog druk aan het brainstormen.

Live

Cimo deed ook een akoestische versie van Strong Ones in Start. Beluister het hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie