Music

Nieuw album DMX wordt na zijn dood alsnog gedropt

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Nieuw album DMX wordt na zijn dood alsnog gedropt

De legendarische rapper DMX overleed afgelopen vrijdag, terwijl er dit jaar nog ongelooflijk veel moois aan zat te komen. Zo nam de rapper een album op, die na zijn dood alsnog zal verschijnen.

'Een van zijn beste albums'

Dat vertellen Darrin 'Dee' Dean, medeoprichter van het platenlabel Ruff Ryders, en Craig Brodhead, de manager van DMX, die goed bevriend waren met de rapper. Voor de camera's van nieuwszender FOX 5 New York vertelt Brodhead: "Toen corona vorig jaar uitbrak, zijn we meteen vier maanden de studio ingedoken."

Beide mannen zijn ontzettend enthousiast over het album. "Dit album is speciaal", vertelt Dean. "De muziek die je hierop zult horen, heb je waarschijnlijk nooit eerder gehoord. Dit is waarschijnlijk een van zijn beste albums."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Veel samenwerkingen

DMX maakte eerder dit jaar al bekend dat er aardig wat samenwerkingen op het album zullen staan, meer dan hij in het verleden had op andere projecten. Zo vertelde de rapper dat onder meer Pop Smoke, Snoop Dogg, Lil Wayne, Alicia Keys en Usher op het album te horen zullen zijn. Wanneer het album uitkomt is nog niet bekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie