Music

Justin Bieber werkt aan rap-reputatie als Shawty Mane

  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber werkt aan rap-reputatie als Shawty Mane

Zoals Beyoncé het alterego Sasha Fierce introduceerde, heeft ook Justin Bieber twee gezichten. Als Shawty Mane werkt de Canadese tienerster aan zijn rap reputatie. Hij bracht onlangs zelfs de eerste video uit in de vorm van de freestyle-rap Speaking in Tungs.Voor Justin Bieber zijn het geen grote stappen die hij moet zetten om erg 'hiphop' te worden. In de afgelopen maanden werkte de zanger al met Dr. Dre. Hij heeft zelfs zijn eigen koptelefoonmodel in het Beats By Dre assortiment. Natuurlijk hoort daar ook een rapnummer bij.

Speaking in Tungs is gespit op een beat die groot gemaakt is door Vado en Cam'Ron. Beide rappers uit Harlem vinden de versie van Bieber geweldig. Vado zei in een interview met Daily News zelfs dat Justin klinkt als raplegende Notorious B.I.G., al lijkt het dat we dit hele verhaal met een korrel zout moeten nemen.

Binnen een dag had de rapvideo van Justin Bieber al meer dan een half miljoen views. Toch is er twijfel ontstaan over de 'freestyle', nadat er een oude video is opgedoken waarin een andere rapper dezelfde tekst gebruikt. Zou Justin DIT liedje dan niet zelf geschreven hebben?

Justin Bieber/Shawty Mane - Speaking in Tongues

Ster advertentie
Ster advertentie