Music

Tarkan opgepakt wegens drugsbezit

  1. Newschevron right
  2. Tarkan opgepakt wegens drugsbezit
Tarkan is opgepakt! Hij en nog tien vooraanstaande Turkse zakenlieden en artiesten zouden in het landhuis van de popster zijn gearresteerd wegens drugsbezit.

Een speciale drugseenheid volgde een dealer, die de agenten uiteindelijk naar het landhuis van Tarkan leidde. De drugsdealer bracht zijn handel aan de man in Tarkan's huis, dat net buiten Istanbul staat. Check de foto's en video!

Momenteel worden de tien verdachten ondervraagd op het politiebureau. De broer van Tarkan, Hakan Tevetoğlu, is vanochtend aangekomen op het politiebureau. Tegen de pers zei hij: "Momenteel ondervragen ze hem. Ik wil er verder geen uitspraak over doen."

In de groep van tien bevinden zich grote namen uit het bedrijfsleven en een tweetal zoons van vooraanstaande volksvertegenwoordigers. De politie laat weten dat het aantal arrestaties nog kan oplopen.

UPDATE 14.00uur: Ondertussen is bekend geworden dat twee van de tien gearresteerden een drugsdealer is. In het huis van Tarkan is 12,5 gram cocaine in beslag genomen.


Check hier de foto's en video op TurkStars.nl!
Ster advertentie
Ster advertentie