Music

Ne-Yo weer snel naar de Wallen en coffeeshop

  1. Newschevron right
  2. Ne-Yo weer snel naar de Wallen en coffeeshop
Ne-Yo was deze week in de Rai te Amsterdam tijdens de Horecava beurs om het drankje 'Malibu Red' te promoten. Dit is een combinatie van Caribische rum en Mexicaanse tequila. FunX-presenator Q-Bah was aanwezig bij dit evenement om de zanger even aan de tand te voelen.

Prioriteiten
Ne-Yo heeft het momenteel ontzettend druk met zijn rol als vader, het binnenhalen van talenten bij Motown Records en het maken van muziek. Familie staat toch altijd op de eerste plek voor de Amerikaanse artiest. "Mijn prioriteit ligt altijd bij mijn familie. Alle dingen waar ik me mee bezighoud, doe ik zodat mijn kinderen zich kunnen ontplooien en zich nergens zorgen over hoeven te maken."

Talentscout
Bij Motown Records zorgt Ne-Yo voor nieuw talent. Deze ruwe diamanten worden niet alleen binnengebracht maar ook klaargestoomd voor het grote werk. Ne-Yo zat vroeger bij Def Jam records maar gaat zijn volgende cd onder Motown uitbrengen.

Amsterdam
De laatste keer dat Q-Bah Ne-Yo sprak, vertelde de artiest dat hij graag een bezoekje wilde brengen aan de Wallen en coffeeshops. De FunX-presentator vroeg de zanger of hij uiteindelijk zijn plan had volbracht: "Ik ben zeker naar de rosse buurt gegaan en ik ben zeker naar de coffeeshops gegaan en was erg onder de indruk. Ik ga het binnenkort zeker nog een keer doen!"
Ster advertentie
Ster advertentie