Music

Madonna wees SYTYCD-jurylid Dan Karaty af

  1. Newschevron right
  2. Madonna wees SYTYCD-jurylid Dan Karaty af
Woensdagochtend schoof choreograaf en ‘So You Think You Can Dance’- jurylid Dan Karaty aan in FunX Start. De altijd lachende Amerikaan vertelde openhartig over zijn audities aan het begin van zijn danscarrière en zijn beroemde vrienden. Hij kreeg het even warm toen presentator Fernando Halman hem het vuur aan de schenen legde in het kruisverhoor, maar hij redde zich er glansrijk uit.

Toen Fernando Dan vroeg wie hem het meest heeft teleurgesteld, vertelde hij over zijn auditie voor Madonna. Hij was uitgenodigd om auditie te komen doen als danser in haar tour, maar hij heeft de show nooit gehaald: “Nog voordat ik de kans kreeg om te dansen, werd de auditie al stop gezet. Ik was niet lang genoeg. Ik liep de ruimte in en ze zeiden ‘thanks but no thanks’.”Dan had zijn lievelingsmuziek meegenomen en daar zat ook de nieuwe single van Michael Jackson tussen: ‘Breaking News’. De track is geproduceerd door Eddie Cascio, een jeugdvriend van de choreograaf. Dan vertelt: “Eddie’s familie was goed bevriend met de Jacksons. In 2007 heeft Michael een half jaartje bij Eddie gewoond en toen hebben ze samen een boel nummers opgenomen.”

Dan twijfelt niet of het wel de ‘King of Pop’ is die we op de single horen zingen: “Ik ben geen expert, maar voor mij klinkt hij als Michael. Ik weet dat hij met Eddie de studio in is geweest, dus het zal hem wel echt zijn!”

Het nieuwe album van Michael komt in december uit, en Dan denkt dat het geweldig wordt. Ondanks dat zijn vriend het produceert, heeft hij er nog geen seconde van gehoord: “Toen ik hoorde dat Eddie ‘Breaking News’ had uitgebracht, belde ik hem om te vragen of ik de rest van het materiaal mocht komen luisteren, maar dat kon ik vergeten. Eddie zei: dit is tussen mij en platenmaatschappij Sony.”

Luister terug: Dan Karaty in FunX Start
{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/dan-karaty-funx-start.mp3{/audio}

Ster advertentie
Ster advertentie