Music

Videoclip Düm Tek Tek te erotisch voor TV?

  1. Newschevron right
  2. Videoclip Düm Tek Tek te erotisch voor TV?
Nadat je vorige week al de preview van Düm Tek Tek kon zien, lekte afgelopen weekend de nieuwe videoclip van Hadise uit op internet.

De release zou plaats vinden bij de TRT, maar de Turkse staatstelevisie weigert het uit te zenden omdat ze het tè erotisch vinden. Check hier de clip van Düm Tek Tek en laat weten of jij het ook te erotisch vindt!

Bron: TurkStars.nl

Wat opvalt aan de clip is de focus die ligt op het dansen. De dansers die op volle snelheid shaken met wat ze hebben en de korte buikdans act van Hadise zijn elementen die hoogstwaarschijnlijk uitgebreid worden tijdens de live versie op het Songfestival. Dan komen de lessen die Hadise heeft gevolgd bij buikdanslerares Nesrin Topkapı pas echt naar voren. De sensuele moves van Hadise die afgewisseld door de explosieve danspasjes tussen de vlammen lijken de videoclip in ieder geval de 'fire' mee te geven die de zangeres op het songfestival nodig heeft.

TRT weigert clip uit te zenden
De TRT voelt echter weinig voor de vlammende videoclip. De Turkse staatszender vindt de videoclip veel te erotische clip en weigert het daarom uit te zenden. Zowel de kleding als de sexy moves vinden ze te ver gaan.

Volgens de Turkse krant Vatan heeft de TRT gevraagd of de clip van Düm Tek Tek terug naar de montage kon om de 'erotische' stukjes eruit te knippen. De Hadise kant weigerde dit. Door alle vertragingen was de clip eerder op internet te zien. Voordat het ook maar een moment op TV was geweest.

Vind jij de videoclip van Düm Tek Tek ook te erotisch?

Hadise - Düm Tek Tek

Ster advertentie
Ster advertentie