Music

Ciara motiveert celebs met nieuwe LevelUp Challenge

foto: Youtube: Ciara
  1. Newschevron right
  2. Ciara motiveert celebs met nieuwe LevelUp Challenge

Ciara's nieuwe hit 'Level Up' en bijbehorende clip gaan als een speer! Er gaan al veel filmpjes het internet over met dansers die onder de hashtag LevelUpChallenge hun beste moves laten zien. Deze week voegt de zangeres een diepere boodschap aan haar track toe met een nieuwe challenge. Ze vraagt haar volgers om drie manieren te delen waarop zij hun leven een 'level up' willen geven. Ze doet de oproep in een video die ze op social media post en deelt daarin ook haar 3 ways to Level Up.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

serena williams & missy elliott

Inmiddels hebben ook andere celebrities zoals Serena Williams, Missy Elliott, Macklemore en Kelly Rowland een video gedeeld waarin zij vertellen hoe ze hun leven willen upgraden.

Motivatie

Met de challenge wil Ciara mensen motiveren om hun leven een boost te geven. Begin dit jaar deelde Ciara een post op Instagram waarin ze vertelt dat ze haar 'lowest moment' bereikt had als single mom. Hierbij gebruikte ze de hashtag LevelUp al, toen ze zichzelf en anderen eraan herinnerde altijd van jezelf te houden. Inmiddels is ze gelukkig getrouwd met football-speler Russ Wilson.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie