Music

VIDEO: Justin Bieber gespot in Amsterdam

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Justin Bieber gespot in Amsterdam
Justin Bieber is vandaag gespot in Amsterdam. Voorzien van een zonnebril en muts en onder begeleiding van enkele bodyguards was hij aan het shoppen in de PC Hooftstraat. Ook is hij gezien op de Nieuwendijk en de Dam.

Fans

Al snel hadden de vrouwelijke fans door dat hun idool in de stad was. Gevolg: gillende meiden die Bieber achtervolgden door de het centrum van Amsterdam. Frank Buis, verslaggever van AT5, zag kans om het op video vast te leggen. Bekijk hier ook de foto's!Justin Bieber treedt treedt zondag op tijdens de EMA's op in Belfast en zou een een tussenstop hebben gemaakt in Nederland. Of hij nog in ons land is, is niet bekend.

KiKa
Universal Music maakte vandaag bovendien bekend dat Justin Bieber zich gaat inzetten voor het Nederlandse kinderkankerfonds Kika.

UPDATE 1:
Volgens sommige Beliebers op Twitter is Justin Bieber al in Belfast en zou het niet om de echte Justin Bieber gaan. Wat denk jij?

UPDATE 2:
Het gaat vrijwel zeker niet om Justin Bieber. De actie zou een reclamestunt zijn van een modemerk uit de PC Hooftstraat.
Ster advertentie
Ster advertentie