Music

Chris Brown heeft spijt in Should've Kissed You

  1. Newschevron right
  2. Chris Brown heeft spijt in Should've Kissed You
Chris Brown verwerkt zijn verdriet in de videoclip 'Should've Kissed You'. De zanger loopt eenzaam op het strand en denkt terug aan gemiste kansen uit het verleden. Hoe zou alles gelopen zijn als Breezy het anders had aangepakt?

Chris Brown zingt in Should've Kissed You dat hij zijn gevoelens niet durft te uiten. "Ik had je moeten zoenen, ik had je moeten vertellen wat ik voor je voel. De volgende keer houdt niets me tegen en luister ik naar mijn hart."

Chris Brown - Should've Kissed You




Next 2 You

Was Should've Kissed You niet genoeg voor je? Dan is er goed nieuws, want de r&b zanger lanceert op korte termijn nog een videoclip. Chris Brown en Justin Bieber brengen binnenkort de Next 2 You video uit. Beide tracks staan op F.A.M.E. album.

Er is samen met een screenshot al informatie over de video vrijgegeven. Het speelt zich af in een stad die verwoest is door een aardbeving. De chaos is compleet. Vuurvechters, doktoren, arbeiders en studenten rennen volgens de info door elkaar heen. Blijf FunX checken voor de videoclip van Next 2 You!


Ster advertentie
Ster advertentie