Music

Jayh Jawson releast Arabische XTip

  1. Newschevron right
  2. Jayh Jawson releast Arabische XTip
Jayh Jawson maakt zijn Arabische debuut op de XTip 'Anachat'. Het nummer is een samenwerking met rapper/producer X-Cist die hij twee jaar geleden leerde kennen bij een awardshow. Die ontmoeting heeft ertoe geleid dat ze samen de studio in zijn gedoken. "Daar kwam dit nummer uit voort" zei de artiest met Antilliaanse en Marokkaanse roots in Start. "Ik was echt blij dat ik iets in het Arabisch kon doen."

Arabisch

Mede dankzij de samenwerking met X-Cist op Anachat staat Jayh nu meer dan ooit open voor samenwerkingen met andere Arabische artiesten. Het gaat de rapper/zanger specifiek om de muzikaal aangelegde artiesten. "Vooral met de muzikanten, want die zijn vaak retegoed. Dat wil ik wel proberen."

Jayh goes Pop

Jayh Jawson vertelde vanochtend ook dat hij aan een album werkt, een soort verzameling van nieuwe tracks. "Ik ben bezig met een nieuwe sound en ik vind er een hoop plezier in." De liefhebbers van Jayh moeten denken aan allerlei verschillende muzikale invloeden, maar dan met een dikkere popsound dan je van hem gewend bent.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F56521292&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie