Music

Sterfdag Michael Jackson herdacht

  1. Newschevron right
  2. Sterfdag Michael Jackson herdacht
Het is vandaag precies een jaar geleden dat Michael Jackson overleed. In de hele wereld wordt de King Of Pop herdacht. Het graf van Jackson is beperkt toegankelijk voor fans en overal ter wereld vinden herdenkingsconcerten plaats. Ook FunX staat stil bij de dood van MJ. Zo hoorde je vandaag tussen 10.00 en 12.00 uur in ClassX de 25 grootste hits van de King of pop voorbij komen!

Check hier de lijst met alle videoclips!


Herdenkingsconcerten
In Amerika brengen vandaag Christina Aguilera, Marc Anthony, LL Cool J en James Morrison gezamenlijk 'Man in the Mirror' Het spektakel wordt live uitgezonden in VS.

In ons eigen land komt aantal Nederlandse sterren komt vanavond samen in de Heineken Music Hall in Amsterdam om een muzikaal eerbetoon te brengen aan de overleden popster. Daarbij zijn o.a. Ali B, Birgit Lewis, Brainpower en Hind aanwezig. Een deel van de opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds.

Hartstilstand
Een jaar geleden werd de wereld opgeschrikt met het nieuws dat Michael Jackson thuis een hartstilstand had gekregen. De zanger overleed even later in het ziekenhuis in Los Angeles.

Uit het autopsierapport bleek dat Jackson overleed aan een overdosis propofol. De zanger gebruikte het narcosemiddel tegen zijn slapeloosheid. Zijn arts Conrad Murray zou hem de fatale dosis hebben toegediend. Hij wordt officieel verdacht van dood door schuld.
Ster advertentie
Ster advertentie