Music

Nu online: MiX Marathon!

  1. Newschevron right
  2. Nu online: MiX Marathon!
De MiX Marathon op Koninginnedag ging helemaal los! Twaalf uur lang bangin' beats van de beste DJ's, in de mix. Chuckie startte de marathon op 30 april om 19.00 uur. Fai Oz mixte de laatste track over de finish rond 07.00 uur de volgende ochtend.
Luister hier naar Chuckie, Real El Canario, Gregor Salto, Sidney Samson, D-Rashid, Rishi Bass, Fai Oz en Idriss, in de MiX Marathon!Het zijn allemaal grote namen uit de clubscene, want de Gregor Salto doet het in de clubs goed met zijn Braziliaanse track Mexer samen met Thais.
{youtube}KEuLlqDQDAw{/youtube}
Natuurlijk ken je Sidney Samson van zijn remix hit samen met Skitzofrenix en MC Lady Bee; de bewerking van No, No, No van Dawn Penn. Gregor Salto en Sidney Samson draaien één uur lang back to back.
{youtube}f4-oSEN5l04{/youtube}
Ook D-Rashid en Rishi Bass zorgen samen voor een mixset van één uur lang. Onlangs hebben zij samen hebben de officiële themesong van Latin Village geproduceerd. Natuurlijk zit deze hit Get Ready ook in hun set.

Daarnaast zorgen de dj’s achter het succesvole themafeest Treetz voor twee dikke mixes. Chuckie doet het met wat Caribean flavours, maar natuurlijk zitten er ook wat housetunes in zijn set. Real El Canario gaat alle kanten op en heeft bijvoorbeeld ook de nieuwste Madonna in zijn set opgenomen.

Dj’s Idriss en Fai Oz maken het feestje compleet. Zeker de moeite waard om de MixMarathon te checken.

Line Up:

Woensdag 30 april
19.00 uur Chuckie
20.00 uur Idriss
21.00 uur Fai Oz
22.00 uur Real El Canario
23.00 uur Gregor Salto / Sidney Samson

Donderdag 1 mei
00.00 uur D-Rashid / Rishi Bass
01.00 uur Fai Oz
t/m
06.00 uur Fai Oz
Ster advertentie
Ster advertentie