Music

Giovanca De diXte

  1. Newschevron right
  2. Giovanca De diXte
Samen met Ntjamrosie, Neenah, Senna, Sage, Sabrina Starke, Jav’lin en Rosa Ana vormde zij Mighty 8; een door de Popunie geformeerd gezelschap van toen nog ongetekende artiesten. Enkele namen uit deze groep ken je misschien al van latere solo-releases. Nu is de tijd rijp voor Giovanca!

Met haar debuut On My Way zorgt zij er in ieder geval voor dat je niet om haar heen kan. Zij is De diXte!

De track is afkomstig van haar debuutalbum Subway Silence. De cd is eind maart uitgekomen. Er is een clip gemaakt volgens het stop-motion concept; het achter elkaar "plakken" van foto's of stills. Er zijn voor de video een stuk of 4000 foto's gemaakt! Je hoeft dus niet te denken dat er iets mis is gegaan bij het uploaden.
{youtube}WdK5-eyX5s4{/youtube}
Met deze hit en nieuw album richt Giovanca zich daarom op haar solo-carriere. Eerder heeft zij modellenwerk gedaan en was zij bij verschillende artiesten achtergrondzangeres.

Zo stond zij bijvoorbeeld met Idol Boris op het North Sea Jazz Festival. In het weekend van 25/26 april staat ze op het Jazz Festival van Kaunas in Litouwen. Ook tijdens de nationale feestdagen treedt zij op. Op Koninginnedag staat zij op de Noordermarkt in Amsterdam en op Bevrijdingsdag staat zij in dezelfde stad op het Museumplein.

Met De diXte in handen moet het dan wel goed komen.
Ster advertentie
Ster advertentie