Music

Latifah deelt emotionele boodschap op eerste verjaardag van debuut-EP

foto: Instagram/latifahladiva
  1. Newschevron right
  2. Latifah deelt emotionele boodschap op eerste verjaardag van debuut-EP

Happy anniversary voor Latifahs debuut-EP On My Way! Een jaar (en een dag) geleden bundelde la diva haar sound en liet Nederland met haar muziek kennismaken. Voor de inmiddels bekende artiest was het een bijzondere dag en op Instagram stond ze stil bij de prestaties die zij en "haar baby" de afgelopen tijd hebben behaald, zoals 35 miljoen streams op Spotify.

Moeilijk

Op social media deelde ze meerdere emotionele boodschappen, waarin ze stilstond bij moeilijke periodes en verschillende mensen bedankte die haar hebben geholpen met haar carrière de afgelopen tijd.

Depressief

In een post deelt Latifah hoe dankbaar ze is dat geliefden passen op haar dochtertje, zodat zij rustig kan werken. Vooral omdat het een tijd lang ook anders is geweest.

"Nadat ik mijn dochter had gehad, was ik zwaar depressief. Ik zat in een relatie waar ik als een stuk vuil behandeld werd en vlak onder mijn eigen neus bedrogen werd. Dat haalde alles van vroeger weer naar boven. Maar nu ben ik op een goeie spot."

Dankbaar

Latifah deed ook een grote shout out naar haar manager Sophia en Kees de Koning, eigenaar van platenlabel TopNotch. Allebei bedankte ze voor hun geduld en hun geloof in haar en haar talent.

Me, myself and I

De belangrijkste persoon kon ze echter niet vergeten. De rapper begon een bericht aan zichzelf met de woorden 'Lieve Latifah', als verwijzing naar haar vaste item op YouTube-kanaal First. Ze complimenteerde zichzelf onder ander op haar persoonlijke en muzikale groei. Ook teaste ze naar haar komend debuut album Qu4ttro Baby, dat volgens haar eerder uitkomt dan we denken.

Ster advertentie
Ster advertentie