Music

Kenny B. en Benaissa de diXte

  1. Newschevron right
  2. Kenny B. en Benaissa de diXte
De eerste plek in de XTips wordt deze week bezet door Kenny B en Benaissa. De reggaezangers wisten in Suriname al een enorme hit met 'Yu Faya' te scoren. Het nummer gaat over een relatie waarbij een persoon zich compleet geeft. De ander besteedt hier weinig aandacht aan.
Kenny B. beleefde groot plezier tijdens de samenwerking met Benaissa. VOlgens de zanger zal er in de toekomst nog een duet gemaakt worden.
Kenny werkte ook al eens eerder samen met de Nederlandse reggaeband Beef. Samen met hun heeft hij op bekende locaties als Pinkpop en Lowlands gespeeld.
De eerste plek in de XTips wordt deze week bezet door Kenny B. en Benaissa. De reggaezangers wisten in Suriname al een enorme hit met 'Yu Faya' te scoren. Het nummer gaat over een relatie waarbij een persoon zich compleet geeft en de ander hier weinig aandacht aan besteedt.

Kenny B. beleefde groot plezier tijdens de samenwerking met Benaissa. Volgens de zanger wordt in de toekomst nog een duet gemaakt worden. Kenny werkte ook al eens eerder samen met de Nederlandse reggaeband Beef. Hij heeft samen met hun op bekende locaties als Pinkpop en Lowlands gespeeld.

Luister vanavond naar Weekend Wax want dan worden zowel Kenny B. als Benaissa aan de tand gevoeld!


Ster advertentie
Ster advertentie