Music

Nooit uitgebrachte video van 13-jarige Chris Brown

  1. Newschevron right
  2. Nooit uitgebrachte video van 13-jarige Chris Brown
Een videoclip van Chris Brown is uitgelekt. Geen nieuwe track, maar een video waarin hij pas 13 jaar was. Ver voor zijn Run It en Crawl tijd maakte de R&B zanger al zijn debuut met 'Whose Girl Is That'. Chris schaamt zich zeven jaar later voor de clip: "In die video kon ik echt niet dansen!"

Bekijk hier de videoclip van Chris Brown die in het begin van zijn puberteit zit!

Sindsdien is er veel veranderd voor Chris Brown. Drie jaar nadat Chris de clip van 'Whose Girl Is That' schoot bracht hij op zestienjarige leeftijd zijn debuutalbum uit. Op deze cd stond zijn wereldhit Run It! Hiermee werd Brown de eerste artiest sinds Montell Jordan in 1995 die met zijn debuutsingle op één stond. Hij kreeg twee platina platen voor zijn cd 'Chris Brown'.

Tot begin 2009 ging alles goed met Chris Brown. Zijn carrière had tot dan toe vele pieken en maar weinig dalen. Hier kwam na een avondje stappen een einde aan. Hij mishandelde zijn toenmalige vriendin Rihanna. De foto's bereikten de pers en wat hierop volgde was een orkaan aan negatieve publiciteit. Een jaar later zijn er nog steeds radiostations die de muziek van Brown boycotten omdat hij zijn vriendin destijds geslagen heeft.

Op 13-jarige leeftijd was Chris nog lief: Chris Brown - Whos Girl Is That

Ster advertentie
Ster advertentie