Music

Welke dj verdiende 't meeste geld in 2013?

  1. Newschevron right
  2. Welke dj verdiende 't meeste geld in 2013?
Veel bekende dj's verdienen jaarlijks miljoenen dollars. Het ene jaar komt er meer binnen dan het andere. Welke dj wist dit jaar het meeste geld binnen te harken? Je kan de top 5 grootverdieners uit de dj scene hieronder bekijken. Ondanks dat Hardwell dit jaar op de eerste positie stond in de DJ Mag Top 100 komt hij niet voor in de top 5.1. Calvin Harris heeft Tiësto van de eerste plek verstoten. De Schotse dj staat dit jaar op dit jaar op de hoogste positie omdat hij maar liefst 48 miljoen dollar heeft binnengehaald!

2. Tiësto is deze keer tweede ondanks dat hij nog meer dan vorig jaar heeft verdiend. Er is 32 miljoen dollar bijgeschreven op de rekening van de Nederlandse dj. Dit is 10 miljoen dollar meer dan het afgelopen jaar.

3. David Guetta zit dit jaar dicht achter zijn collega Tiësto. De Fransman verdiende in 2013 30 miljoen dollar.


4. De leden van Swedish House Mafia zijn niet meer bij elkaar. Desondanks hebben Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso een flinke smak geld verdiend. Ze verdienden samen 25 miljoen dollar.

5. Deadmau5 kan ook aardig bijbenen met de bovenstaande dj's. De Canadees hield er dit jaar een aardig bedragje over aan zijn optredens en producties, namelijk 21 miljoen dollar.

Ster advertentie
Ster advertentie