Music

Clipprimeur: Quessswho dropt haar gloednieuwe videoclip 401

foto: YouTube TopNotch
  1. Newschevron right
  2. Clipprimeur: Quessswho dropt haar gloednieuwe videoclip 401

Quessswho stond vorig jaar in de finale van FunX Talent. Helaas ging ze niet met de winst naar huis, maar het gaat ondertussen wel superlekker met haar muzikale carrière. Zo werkte ze al samen met de grote namen: Hef, Josylvio, Ronnie Flex, Cho en haar grote voorbeeld Jonna Fraser. Na haar eerste single Kwijt brengt ze vandaag de videoclip van haar nieuwe single 401 uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

401

Het cijfer 401 staat voor een kamernummer, waar de zangeres naar op weg is. En daar gaat ze niet even koffiedrinken. Zo zingt ze in de clip: "Ik ben niet gekomen voor een film, laat je zien wat ik bedoel. Shirt uit, broek los, je weet precies wat ik bedoel". De track is geproduceerd door JasonXM en Giorgio Tuinfort. Dat zijn niet de minste producers, want Giorgio heeft samengewerkt met wereldberoemde artiesten als Michael Jackson en Whitney Houston.

project

Naast de videoclip van de track 401 is de R&B-zangeres op dit moment hard bezig aan een nieuw project. Onder andere de hiphopdiva I Am Aisha, Emms, Jonna Fraser en zangeres Anouk zullen op het project te horen zijn. Wanneer het nieuwe project uit gaat komen en hoe het gaat heten, is nog niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie