Music

Smell's like Mr. J.T

  1. Newschevron right
  2. Smell's like Mr. J.T
Popster Justin Timberlake heeft in Parijs zijn eerste mannenparfum voor Givenchy gepresenteerd. In het Grand Palais onthulde 'Mr J.T' voor de internationale pers zijn parfum Play.

Timberlake, gekleed in een tweekleurige blazer, zwarte jeans en afgetrapte, vieze laarzen, is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de geur.

"Dat was voor mij de reden om mee te doen", lichtte hij toe. "Ik ben een creatief persoon en wilde ontdekken of een geur op dezelfde manier wordt ontwikkeld als een song. Een geur staat nog dichterbij jezelf dan een liedje vind ik."

Play is er in twee versies: een Eau de toilette en een Eau de toilette intense. "De eerste is een lichte citrusgeur, de tweede is kruidiger. We hebben voor twee versies gekozen omdat een man nu eenmaal verschillende buien heeft", zo verklaarde Timberlake. "Soms is hij een gentleman, soms is hij een beest." In Play Eau de toilette bestaan de topnoten uit grapefruit, zwarte peper en bergamot. De Intense-versie heeft tonkabonen, mandarijnen en vetiver. Dat laatste ingrediënt is typerend voor de geuren van het Parijse mode- en parfumhuis Givenchy.

De flacon ziet eruit als een MP3-speler. In de advertentiecampagne is Justin Timberlake op drie zwart-wit foto's te zien. Een in zijn studio, een op het balkon en een in zijn privéjet. Hoeveel geld de popster voor de Play-campagne krijgt is niet bekend gemaakt. Play is vanaf 9 september in Nederland te koop. (Bron: nu.nl)
Ster advertentie
Ster advertentie