Music

EXCLUSIEVE PRIMEUR: Chew Unlimited - Nothing to loose

  1. Newschevron right
  2. EXCLUSIEVE PRIMEUR: Chew Unlimited - Nothing to loose
Vrijdagochtend schoven Ray Slijngaard van 2 Unlimited en producer Chew Fu bij Fernando aan in FunX Start om hun eerste samenwerking ‘Nothing to loose’ te primeuren. De single, die pas na de zomer uit komt, wordt de titelsong van de nog te verschijnen Nederlandse speelfilm ‘Amsterdam Heavy’. Ray verklapt ook alvast hoe de videoclip eruit gaat zien.


Chew Unlimited
Ray en Chew Fu kennen elkaar van een Playboyfeestje een aantal jaren geleden. Ze hebben elkaar daar niet ontmoet, maar achteraf stonden ze samen op een foto. Chew: “We stonden bij de bar en ik stond op de achtergrond, stiekem in zijn shot. Ray dacht ‘Wie is die gast eigenlijk?’. Toen hij naar New York kwam zei ik ‘Hey, we moeten hangen’. We hebben contact gehouden en sindsdien zijn we matties.”

"Zij hebben mijn mind geopend"
Toen de mannen besloten samen te werken aan de nieuwe Ray & Anita, was Chew – die ook met Lady Gaga, P Diddy en Rihanna samenwerkte – behoorlijk blij. Toen hij op het conservatorium saxofoonles had en jazzmuziek bestudeerde, was hij stiekem groot 2 Unlimited fan. Chew: “Zij waren echt voorlopers in de hiphouse scene. Zij hebben echt mijn mind geopend.”

De nieuwe single van Ray, Anita en Chew Fu komt pas in augustus uit, maar in FunX Start
lieten de mannen alvast een stukje horen.

{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/ChewUnlimitedinstart.mp3{/audio}

Video 'Nothing to loose'
De clip moet nog geschoten worden, maar Ray weet al wel hoe die eruit gaat zien: “Ik kan een tipje van de sluier oplichten. We gaan naar een show, maar worden tegengehouden, ‘obstacles on the road’. Maar wij komen natuurlijk op tijd aan bij de gig, want wij zijn Unlimited.”

Ster advertentie
Ster advertentie