Music

Chris Brown slaat Rihanna. In Forum de discussie!

  1. Newschevron right
  2. Chris Brown slaat Rihanna. In Forum de discussie!

De vrouw die mishandeld werd door Chris Brown, is niemand minder dan Rihanna. Dat bleek maandag uit het politierapport. De zanger kreeg volgens de politie zondag ruzie met een vrouw terwijl ze in een auto zaten. Nadat ze waren uitgestapt kwam het tot een handgemeen en raakte Rihanna gewond. In FunX Forum hoor je luisteraars aan het woord over de discussie mag een man een vrouw slaan. Luister hier!


Gebeten
Amerikaanse media meldden maandag al dat de vrouw Rihanna is. De zangeres zou blauwe plekken hebben en gebeten zijn door Brown. Rihanna zou aanvankelijk zondagavond optreden tijdens de uitreiking van de Grammy Awards, maar liet verstek gaan.

Vrije voeten
Brown gaf zich na het incident aan bij de politie in Los Angeles. Na het betalen van 50.000 dollar (ongeveer 38.000 euro) borg kwam hij later weer op vrije voeten.De zanger moet zich later nog verantwoorden bij de rechter. Hij heeft daarvoor de hulp ingeschakeld van topadvocaat Mark Geragos, die ook Winona Ryder en Michael Jackson bijstond tijdens hun rechtszaken.

Tv-spotje
Brown ondervindt nu al gevolgen van de mishandeling. Kauwgomfabrikant Wrigley haalde dinsdag een tv-spotje met de zanger van de televisie.Het bedrijf stelde in een verklaring zich zorgen te maken over de ''serieuze beschuldigingen'' aan het adres van de zanger.(Bron:nu.nl)

In FunX Forum is de discussie gestart 'mag een man een vrouw slaan'. Luister hier naar wat de luisteraars vinden:

Luister hier naar Erdin die zijn vriendin heeft gesmackt. En Morad zijn Marokkaanse gezegde; 'Een vrouw bestaat uit 99 duivels':Luister hier naar de reacties van luisteraars op de vraag; mag een man een vrouw slaan?:


Luister hier naar de reacties van luisteraars op de vraag; mag een man een vrouw slaan?:
Ster advertentie
Ster advertentie