Music

Video voor David Guetta en Kelly Rowland

  1. Newschevron right
  2. Video voor David Guetta en Kelly Rowland
De hitsingle When Love Takes Over van David Guetta en Kelly Rowland is nu al dè zomerhit van 2009. De videoclip kon dan ook niet uitblijven. Bekijk 'm hier!

Ook in de XChart doen de Franse dj en Amerikaanse zangeres het goed. De track die begin mei nog de DiXte was, staat al bijna 5 weken in de Top 10 van de FunX hitlijst. Of de track op één komt beslis jij! Klik hier en stem op favoriete tracks!

David Guetta kon zijn geluk niet op na het zien van het eindresultaat. "Ik heb de videoclip samen met Kelly Rowland en regisseur Jonas Åkerlund met veel plezier gemaakt. Het was één groot feest tijdens de opnames! Maar het allerbelangrijkste vind ik dat de videoclip het beste in de single naar boven haalt."

Het grootste deel van de videoclip werd opgenomen in Los Angeles met regisseur Jonas Åkerlund achter het stuur. Hij maakte al eerder videoclips voor Anouk (Good God), The Prodigy (Smack My Bitch Up), Christina Aguilera (Beautiful), Madonna (American Life), Ali G (Me Julie) en onlangs nog Lady Gaga (Paparazzi).

David Guetta Ft. Kelly Rowland - When Love Takes Over

Ster advertentie
Ster advertentie