Music

JoJo gaat knock out tijdens Jodeci optreden

  1. Newschevron right
  2. JoJo gaat knock out tijdens Jodeci optreden
Tijdens een reunie van Jodeci in Sydney viel JoJo plat op het podium tijdens het zingen van 'All My Life'. Iedereen dacht dat het bij de show hoorde, maar niets was minder waar. De geruchtenmachine schoot al snel los bij het vrijkomen van de video. Vingers wezen richting een alcohol- of drugsverslaving.

Voor JoJo's broer K-Ci was dat de reden om de geruchten de wereld uit te helpen. Hij vertelde dat JoJo wel vaker epileptische aanvallen heeft gehad. Volgens hem lag het aan de vermoeiende vliegreis naar Australiƫ die ze net achter de rug hadden. JoJo had ondanks de vermoeidheid toch de mic in zijn handen genomen, dit allemaal om zijn broer niet alleen te laten op het podium.

Laten liggen
Tijdens het hele interview wordt alles verklaard, behalve waarom niemand JoJo helpt terwijl hij plat op de grond ligt. Je ziet in de video heel goed dat de stagemanager richting JoJo loopt, maar uiteindelijk niet helpt. Hij pakt de microfoon en loopt door...

Op minuut 1.48 gaat JoJo plat
{youtube}RVjLN8mFYTI{/youtube}

Nieuwe Jodeci album

Buiten dit hele verhaal is er ook nog goed nieuws vanuit de Jodeci hoek. K-Ci verklapte namelijk dat het nieuwe album bijna klaar is! Er staan al dertig nieuwe tracks klaar. Het is dus alleen nog een kwestie van kiezen welke er op het album komen.

Ster advertentie
Ster advertentie