Music

Justin Bieber en Ludacris brengen 'Baby' uit

  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber en Ludacris brengen 'Baby' uit
De Canadese Justin Bieber maakt zich klaar voor de lancering van zijn single 'Baby' met Ludacris. Tijdens de opnames van de clip was Drake aanwezig. Hij zou aanvankelijk geen rol hebben in de clip, maar in de definitieve versie is er toch een kleine rol voor Drake weggelegd. Bekijk hier de videoclip van Baby.

Justin liet onlangs nog weten dat hij zich voor de videoclip liet inspireren door Michael Jackson's 'The Way You Make Me Feel'. De MJ-invloeden zie je terug in de hele videoclip van Baby. Het gedeelte waardoor ze zich lieten inspireren is de achtervolging van het meisje door Justin.

De bijna 16-jarige Bieber leerde je op FunX kennen met de hit One Time. Met die track werd de 15-jarige zanger bekend in Noord-Amerika. In de videoclip van One Time kreeg de jonge Canadees steun van r&b icoon Usher bij wiens platenlabel hij getekend is. In de nieuwe clip krijgt hij steun van rappers Ludacris en Drake.

Baby is de eerste single van Justin Bieber's aankomende album 'My World 2.0'. Naast zijn samenwerking met Ludacris vind je er ook een track op met Sean Kingston.

Justin Bieber Ft. Ludacris - Baby
Michael Jackson - The Way You Make Me Feel

Ster advertentie
Ster advertentie