Music

Janiro Eisden mist ex-leden Basic One niet

  1. Newschevron right
  2. Janiro Eisden mist ex-leden Basic One niet
In Fouradio werd afgelopen zaterdag een telefonisch interview met Basic One lid Janiro Eisden afgelegd. De gespierde rapper antwoorde het volgende op de vraag of hij de ex-leden van de groep mist: "Jammer? nee jammer niet. De meeste dingen die ik doe, doe ik zelf".
Janiro werkt nogsteeds met producer Cultivator die de beats van de verschillende hits heeft gemaakt. Verder werkt hij met dj KD en Jeon. De laatst genoemde artiest heeft het complete nieuwe album van Basic One gemaakt. Volgens Eisden heeft de 17-jarige ontzettend veel talent.
Afgelopen vrijdag kwam Basic One de Latin Top 30 binnen op nummer 27. 'Wak Su Bumper' is momenteel een grote hit in Aruba en Curaçao. Ook het nieuwe album is een bestseller op de ABC-eilanden. De track is precies op het juiste moment uitgebracht, gezien de carnavalsperiode daar van start is gegaan.
Beluister het interview zelf hieronder.
Basic One lid Janiro Eisden vindt het niet jammer dat de voormalige bandleden er niet meer bij horen. "Jammer? Nee jammer niet. De meeste dingen die ik doe, doe ik zelf", zei de gespierde rapper afgelopen zaterdag in Fouradio. Eisden besloot enkele jaren geleden terug te keren naar Aruba na het afronden van zijn studie. Hij maakte toen ook het besluit om alleen verder te gaan als Basic One.

Janiro werkt nog steeds met producer Kultivator die de beats van de verschillende hits heeft gemaakt. Verder werkt hij met dj KD en Jeon. De laatst genoemde artiest heeft alle tracks van het nieuwe album van Basic One gemaakt. Volgens Eisden heeft de 17-jarige ontzettend veel talent. Beluister het interview zelf hieronder.

Afgelopen vrijdag kwam Basic One de Latin Top 30 binnen op nummer 27. 'Wak Su Bumper' is momenteel een grote hit in Aruba en Curaçao. Ook het nieuwe album is een bestseller op de ABC-eilanden. De track is precies op het juiste moment uitgebracht, gezien de carnavalsperiode daar in januari van start is gegaan.

Interview met Janiro Eisden
{audio}http://www.funx.nl/images/stories/blogs/marcel/audio/fouradio-basic-one.mp3{/audio}




Interview uit 2007 van FunX presentator Q-Bah met Basic One
Ster advertentie
Ster advertentie