Music

Kempi Primeur: Wakker In De Cel

  1. Newschevron right
  2. Kempi Primeur: Wakker In De Cel
De Eindhovense rapper Kempi houdt de gemoederen bezig. Zelfs vanuit de cel. Het wachten is op zijn debuutalbum De Zoon, die op zondag 7 september uitkomt. Op de officiële albumcover zal Du Zoon komen te staan.
Voordat de release zover is hoor je zijn eerste single Wakker In De Cel al exclusief in Weekend WaX op vrijdag 8 augustus 2008 om 20.00 uur! Hier hoor je alvast een preview, maar er is meer!

Voor Weekend WaX sprak Q-Bah (nog net voor zijn vertrek naar Beijing) met enkele rappers van Sterrenlaan, het label van Kempi. Naast de Sterrenlaan-boys komen ook producer J-Rock (van het producersteam Soundg8/Soundgate) en platenbaas Kees de Koning aan het woord. Zij vertellen o.a. over hun ervaringen bij de opnames met Kempi. Zo krijg je een beter beeld van de man, die inmiddels zes keer achter de tralies is beland.

Het beeld wordt verder uitgediept in de documentaire Free Kempi, die op zaterdag 6 september op Nederland 3 te zien is. Vóór die tijd krijg je op FunX nog een trailer van de docu te zien. Houd de site daarom in de gaten!

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/blogs/FunX_widc_exlusive.wma{/wmaremote}
(Kempi - preview Wakker In De Cel)

Kempi fans kunnen vanaf vrijdag 8 augustus Wakker In De Cel, na de première in Weekend WaX, exclusief voorbij horen komen op:

FunX Hip Hop (beluister in FunX Player).
FunX Hip Hop (beluister in Windows Media Player).

Maar er is daar nog meer. Je hoort op FunX Hip Hop elk uur ook samples van nieuw materiaal van Du Zoon. Elk uur begint namelijk met samples van albumtracks als Buschauffeur, Ze Weten Van Me, Draai Em Af, Hier Ver Vandaan, Lord, Strati Blues en Leven Van De Faam.

Weekend WaX, Première Wakker In De Cel – Kempi
Vrijdag 8 augustus 2008, 19.00 uur – 21.00 uur

Documentaire Free Kempi
Zaterdag 6 september, 20.40 uur, BNN (Ned. 3)
Ster advertentie
Ster advertentie