Naar homepage
Music

Artiesten eren overleden Trayvon Martin

  1. Newschevron right
  2. Artiesten eren overleden Trayvon Martin
Verschillende artiesten hebben afgelopen weekend een eerbetoon aan Trayvon Martin gebracht na de uitspraak van de rechtszaak. De 17-jarige jongen kwam vorig jaar te overlijden doordat hij door een man van de buurtpreventie, George Zimmerman, werd neergeschoten. De 29-jarige George dacht dat de jongen gewapend was maar dat bleek niet het geval te zijn. Gisteren werd Zimmerman door de jury vrijgesproken in de rechtstzaak.

Onder meer Beyoncé, Young Jeezy, Timbaland, Nicki Minaj en Wyclef hebben stilgestaan het overlijden van Trayvon in verband met de vrijspraak van Zimmerman. De artiesten zijn allemaal teleurgesteld met het besluit van de jury. Beyoncé vroeg tijdens haar concert in Nashville een moment stilte aan het publiek. De 31-jarige zangeres zong vervolgens het refrein van Whitney Houston's 'I Will Always Love You'. Zowel Young Jeezy als Wyclef hebben een nummer geschreven en Timbaland reageerde in een video interview op het gebeuren. Op Twitter reageerden verschillende artiesten op de gebeurtenissen.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F100980982"></iframe>
{/source}


Ster advertentie
Ster advertentie