Music

Videoclip voor Big2 en Trijntje Oosterhuis

  1. Newschevron right
  2. Videoclip voor Big2 en Trijntje Oosterhuis
Wie vorig jaar had durven gokken dat The Opposites met Trijntje Oosterhuis zouden werken zou nu rijk zijn. Deze verrassende samenwerking kwam tot stand met rapper Big2. Het nummer Brief Aan Jou is een rustige track die op het 'Ik ben Twan'-gedeelte van The Opposites dubbel cd staat.

Dankzij de platenmaatschappij kwam de samenwerking tussen Big2 en zijn idool Trijntje tot stand. Ook de zangeres was erg blij dat ze met de jongens kon samenwerken. "Ik vond het een eer dat ze mij, ouwe taart die ik ben, uitnodigden om in hun crackhol te komen" zei Trijntje in een tv-programma.

The Opposites brachten begin maart een dubbel-cd uit. Twee soloplaten van Willem (Succes) en Big2 (Ik Ben Twan) in één verpakking. De albums zijn een stuk persoonlijker dan de vorige platen. Dat komt omdat de heren vooral solotracks hebben gemaakt. Er staan verrassende artiesten op de twee cd's. Natuurlijk Brief Aan Jou van Big2 en Trijntje Oosterhuis, maar ook Willem heeft een opvallende samenwerking met saxofoniste Candy Dulfer. Zij doen het samen op de track Money.

Big2 & Trijntje Oosterhuis - Brief Aan Jou


Ster advertentie
Ster advertentie