STER Advertentie

VIDEO: Big Shaq danst niet op eigen bruiloft, want Man Don't Dance

Maandag 11 juni 2018 - 13:24 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Als we Big Shaq mogen geloven, dan danst hij niet. Niet in de woestijn, niet in een balletstudio en zelfs niet op zijn eigen bruiloft. Man Don't Dance. De boodschap is duidelijk in de videoclip van zijn gelijknamige nieuwe single, maar hoe lang houdt de Britse komiek het vol? Met alleen een 1, 2, step and a slide ga je niet ver komen vriend.

Lees ook: Big Shaq gaat knutselen met bijdehante kids in Arts & Raps

Take off your jacket

Op Mans Not Hot rapte Big Shaq dat hij zijn jacket niet uit zou trekken, maar in de videoclip van Man Don't Dance gaat die jas al aan het begin uit. Zou hij in de volgende video misschien gaan dansen?

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het beste dat Big Shaq ons heeft geleerd is....

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.37825-video-big-shaq-danst-niet-op-eigen-bruiloft-want-man-don-t-dance"}