Music

Ed Sheeran neemt anderhalf jaar pauze

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Ed Sheeran neemt anderhalf jaar pauze

Ed Sheeran zal voorlopig niet meer op het podium te zien zijn. De popster, die 6 juli nog zijn No. 6 Collaborations Project uitbracht, maakte tijdens zijn laatste show van zijn wereldtournee bekend dat hij de komende achttien maanden een pauze neemt.

Bitterzoet

Na twee jaar lang de wereld over gereisd te hebben voor zijn shows, heeft Sheeran er even genoeg van. Hij is al sinds maart 2017 on the road en gaf in totaal 260 shows.Tijdens zijn concert in Chantry Park, Ipswich afgelopen maandag vertelde hij het publiek over zijn plannen om een break te nemen:

"Zoals sommige van jullie weten, ben ik al sinds twee jaar op mijn Divide Tour en dit is de laatste dag. Dat is heel bitterzoet. Ik hou van jullie en nu eindigen we alles in Ipswich. Het is waarschijnlijk mijn laatste concert in de komende 18 maanden."

Vrouw

De 28-jarige zanger is van plan de komende tijd met zijn vrouw Cherry Seaborn, met wie hij eind 2018 in het huwelijksbootje stapte, door te brengen. Eerder liet hij al weten graag een gezin te willen stichten met haar.

Pauze

Het is niet de eerste keer dat Ed Sheeran een lange pauze neemt. Ook in 2016 verdween hij een jaar lang uit de media. Hij gebruikte zijn vrije tijd om de wereld rond te reizen en te werken aan zijn album Divide, die hij uiteindelijk in 2017 uitbracht.

Ster advertentie
Ster advertentie