Music

Nieuwe Magic System videoclip: Tango Tango

  1. Newschevron right
  2. Nieuwe Magic System videoclip: Tango Tango
De gloednieuwe Tango Tango videoclip van Magic System is eindelijk uitgekomen. Het viertal uit Ivoorkust brengt de kijkers daarin mee naar twee belangrijke locaties, de Ivoriaanse hoofdstad Abidjan en Parijs. Het is de eerste single van hun verzamelalbum D'Abidjan à Paris, waar de XTip van afkomstig is.

Album

Tango Tango is een productie van de populaire Franse producer dj Abdel, die van Marokkaanse afkomst is. De track staat op het allereerste Magic System compilatie-album, D'Abidjan à Paris. De verzamel cd is verdeeld is in twee schijfjes en bevat bovendien ook een aantal nieuwe nummers. De persoonlijke en gevoeligere tracks vind je op de Abidjan cd, wat tevens het beginpunt is van hun wereldreis tot succes. Op de Parijs cd staan de grootste hits van de vier mannen, aangezien daar hun Europese roem en succes van de grond kwam.

Doorbraak

Het is inmiddels zestien jaar geleden dat Magic System de muziekwereld binnenkwam als een lelijk eendje. Voor hun eerste paar albums was weinig animo in Frankrijk. De verkoop viel tegen en de verwachtte roem bleef uit. De grote doorbraak volgde pas in 2002, nadat de Franse dj Bob Sinclar hun single Premier Gaou remixte. Het leverde Magic System het grote succes op, waar ze al jaren op wachtten.

FunX-hit

De groep staat tien jaar na de doorbraak nog steeds en is populairder dan ooit. Verwacht jij dat Tango Tango de nieuwe FunX-hit van Magic System wordt?

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/qkcYlnVt5Z0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie