STER Advertentie
STER Advertentie

MHD kondigt einde van zijn carrière aan

MHD kondigt einde van zijn carrière aan
youtube/mhdofficiel

Zaterdag 15 september 2018 - 14:24 uur

Frankrijk is in shock, want MHD heeft zojuist het einde van zijn carrière aangekondigd. In een aantal Instagramberichten schrijft de Afro Trap-koning dat hij zich niet thuis voelt in de muziekindustrie en dat het succes ook een keerzijde heeft.

Geen marketingtruc

"Ik denk dat ik ga stoppen na dit album. Dit leven is niets voor mij," schrijft MHD op Instagram. Zo vlak voor de release van zijn album klinkt het als een marketingstunt, maar dat ontkent de rapper in zijn berichten: "Dit is niets strategisch en geen marketingtruc. Ik spreek met mijn hart. Niemand kent de keerzijde van het succes. Het is een manier van leven die heel moeilijk is. Een einde maken aan alles is voor mij het beste dat ik kan doen."

mhd stopt1

mhd stopt2

mhd stopt3

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.38987-mhd-kondigt-einde-van-zijn-carriere-aan"}