Music

Emotioneel en vrolijk gesprek met Ephrem J

  1. Newschevron right
  2. Emotioneel en vrolijk gesprek met Ephrem J
Het gesprek tussen Ephrem J en Fernando dat je vanmorgen in Start hoorde begon erg vrolijk. De zanger, die je onder andere kent van de hit 'Hoy Te Vas Conmigo', en presentator lagen flink in een deuk. Later kreeg het interview met de Curaçaoënaar een twist. Hij deelde een aantal emotionele momenten uit z'n leven tijdens het gesprek.

Ephrem kreeg op jonge leeftijd van zijn vader de vraag wat hij wil worden. "Ik was eerlijk, ik zei dat ik een zanger wil worden," vertelde de artiest. Na een paar seconden stilte kreeg hij de zegen van zijn vader. "Het is goed, je kan een zanger worden, maar doe het goed. Maak er het beste van. Dat moment hou ik nog steeds in m'n hart vast," voegde hij er nog aan toe. Dat was volgens Ephrem het beste moment uit z'n leven.

Ephrem J is bij zijn vader opgegroeid omdat zijn moeder naar Nederland moest verhuizen vanwege haar gezondheid. Zijn vader is daardoor zowel zijn vader als moeder geweest tijdens zijn jeugd. Het was wel moeilijk om zonder zijn moeder op te groeien, maar hij heeft ermee leren leven.

{source}
<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/143704416&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;visual=true"></iframe>
{/source}Ster advertentie
Ster advertentie