Music

Damian Marley & Nas zijn Distant Relatives

  1. Newschevron right
  2. Damian Marley & Nas zijn Distant Relatives
Nas en Damian Marley zullen eind juni van dit jaar samen een album uitbrengen met de titel Distant Relatives. De succesvolle rapper en reggae-artiest waren eerder samen te horen op het Grammy winnende Welcome To Jamrock van Damian Marley uit 2005. Distant Relatives staat zowel voor de 'chemistry' die er tijdens hun samenwerking in de studio ontstond als voor de gedeelde geschiedenis die de supersterren met Afrika delen.


Nigeria, Sierra Leone of Ghana

"Als Amerikanen zijn we zelfs in tijden van recessie zo ontzettend gezegend dat buurten zoals Queensbridge, waar ik vandaan kom, vergelijkbaar zijn met Beverly Hills voor iemand uit Nigeria, Sierra Leone of Ghana" vertelde Nas aan Allhiphop.com. Hij voegde daaraan toe dat ze met een dergelijke insteek uiteraard zullen voortborduren op dat thema.

Distant Relatives beloofd een interessant album te worden waarvan je, zodra er muziek van losgelaten wordt, je het in de shows van Lijn5.com kan terug horen. Nas en Damian Marley zullen tevens samen meerdere continenten aandoen tijdens hun Distant Relatives tour die na het uitkomen van het album zal volgen.
Ster advertentie
Ster advertentie