Music

VIDEO: The Wanted maakt boybands belachelijk

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: The Wanted maakt boybands belachelijk
The Backstreet Boys, N Sync en Take That worden allemaal belachelijk gemaakt in de nieuwe videoclip van The Wanted. Het komische nummer 'Walks Like Rihanna' werd al eerder uitgebracht voor de fans, maar de videoclip trekt die grappige lijn gewoon door op je beeldscherm.

De mannen van The Wanted wilden met 'Walks Like Rihanna' terug naar de sound van de jaren negentig. Groepslid Tom vertelt in een interview dat ze daarom een pure feel-good poptrack hebben gemaakt. Ze drijven de spot met videoclips van hits zoals 'I Want It That Way' en 'Bye Bye Bye'.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/0OGyHRKMPOE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

De videoclip van Walks Like Rihanna is opgenomen in een drukke tijd voor The Wanted. De groep deed het namelijk tijdens de opnames van hun nieuwe serie 'The Wanted Life', die vanaf juni in de Verenigde Staten en Groot Brittanniƫ te zien is.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/zrZSozEoKN4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie