Music

Ciara heeft muziekcarrière deels te danken aan Destiny's Child

foto: youtube/ciara
  1. Newschevron right
  2. Ciara heeft muziekcarrière deels te danken aan Destiny's Child

De beroepskeuzetesten van je middelbare school zijn handig, maar voor Ciara was Destiny's Child datgene waar ze haar huidige carrière deels aan te danken heeft. Ze vertelt in de nieuwe editie van de Cosmopolitan, waar ze ook de cover van siert, dat ze door het succes van de meidengroep met Beyoncé en Kelly Rowland wist wat ze wilde met haar leven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Doelen behaald

Ciara vertelt in de Cosmo onder andere hoe Destiny's Child haar motiveerde om het onderste uit de kan te halen: "Ze maakten kapot en toen dacht ik: Dit is wat ik ga doen. Ik word entertainer." De zangeres stelde een lijst met doelen op. Haar eerste doel was om ontdekt te worden. Dat is haar gelukt. Haar tweede doel was om drie tot vier miljoen albums te verkopen. Dat kreeg ze met haar eerste album Goodies al voor elkaar.

Derde doel

Ciara had ook nog een derde doel: een gevestigde naam worden in de muziekwereld. Ze brak in 2004 door met haar Goodies en nu, bijna veertien jaar later, tourt ze met Bruno Mars en treedt ze op tijdens de American Music Awards. Missie geslaagd toch? Bedankt Destiny's Child.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie