STER Advertentie
STER Advertentie

Ouassima kijkt in de telefoon van... Soufiane Eddyani

Donderdag 11 oktober 2018 - 19:06 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe spannend is het om in de telefoon van Soufiane Eddyani te kijken? Na een snelle scan ontdekt Ouassima in ieder geval dat de Belgische artiest van Mamacita op zoek is naar een nieuwe auto. Verder praat ze met hem over een geheim project met Mula B én de waarde die hij hecht aan zijn familie. En natuurlijk checkt de FunX-reporter ook de geheime DM's waar fans maar al te graag in sliden.

Wie volg je?

Soufiane Eddyani heeft op Instagram 250.000 volgers, maar wie zijn die paar honderd mensen die hij volgt? "Ik volg iedereen die ik interessant vind, familie en vrienden, maar ook muzikanten met wie ik wil of ga samenwerken."

Mula B

Een van de mensen die Soufiane op Insta volgt is Mula B. Ze brengen binnenkort samen een track uit en dat gaat volgens hem een groot project waar ook een andere artiest bij betrokken is.

Familie = Liefde

In tegenstelling tot veel andere beroemdheden, deelt Soufiane Eddyani ook veel persoonlijke foto's. Zo zien we onder andere huwelijksfoto's van zijn zus. Hij herinnert zich die dag nog heel goed en zegt dat hij extreem veel waarde hecht aan zijn familie.

Populair op FunX.nl

  • Oprah's interview met 'When They See Us'-mannen zorgt voor tranen

  • Bizarre attractie die viraal gaat blijkt nep

  • Rihanna kiest voor model met littekens voor Fenty-campagne

  • Lil Kleine post foto zoontje en maakt naam bekend

  • Racistische aanklager uit 'When They See Us' stapt op door Netflix-serie

  • Vader wordt influencer 'om dochter te bewijzen hoe makkelijk het is'

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.39277-ouassima-kijkt-in-de-telefoon-van-soufiane-eddyani"}