STER Advertentie
STER Advertentie

Franse DiXte voor Banx & Ranx, Sean Paul en Zaho met 'Ego'

Vrijdag 23 november 2018 - 10:17 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om de nieuwe DiXte van FunX kan je niet heen. Het wordt een week lang extra genieten van de tune Ego. Banx & Ranx, Sean Paul en Zaho hebben een potentiële hit gecreëerd, die voornamelijk in het Frans gezongen is. Het is catchy, maar gaat wel over serieuze dingen, want een relatie waarbij het ego in de weg zit, gaat al snel de verkeerde kant op. 

toffe combi

Banx & Ranx ken je waarschijnlijk wel van Answerphone, Sean Paul van zijn hele oeuvre en Zaho, die heeft al wat FunX-hitjes op haar naam staan. Bijvoorbeeld C'est Chelou, La Roue Tourne en Laissez-les kouma, die ze met MHD uitbracht.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.39823-franse-dixte-voor-banx-ranx-sean-paul-en-zaho-met-ego"}