STER Advertentie
STER Advertentie

Qucee releast gevoelige tune met Tabitha voor dochtertje Mikayla

Maandag 26 november 2018 - 17:01 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Qucee heeft speciaal voor de vijfde verjaardag van zijn dochtertje Mikayla een nieuwe videoclip uitgebracht. De video hoort bij de opvallend gevoelige track Voor Jou met Tabitha. Deze keer geen harde lyrics van Q, maar een hele andere en vooral kwetsbare kant van de Supergaande-man.

Lees ook: Qucee killt de Autotune Challenge met 'Omarm Me'

Afgelopen weekend verscheen er nog een video waarin Qucee al lachend probeert te vluchten van de mannen van Stuk TV. Hij bedacht allerlei gekke foefjes om het trio aan het werk te houden, maar of het hem gelukt is zie je hieronder.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.39849-qucee-releast-gevoelige-tune-met-tabitha-voor-dochtertje-mikayla"}