Music

Mini Minaj in videoclip van I'm That Chick

  1. Newschevron right
  2. Mini Minaj in videoclip van I'm That Chick
Nicki Minaj's grootste fan Sophia Grace speelt de hoofdrol in de videoclip van I'm That Chick, de nieuwe single van Enur en de femcee. Sophia playbackt het nummer verkleed als Nicki. Ze wordt verder in de clip bijgestaan door een jongetje die Goonrock's couplet playbackt.

Sophia ontmoette haar grote idool Nicki Minaj in de show van Ellen DeGeneres. Die ontmoeting ging de hele wereld over, omdat de jonge fan ook scheldwoorden rapte tijdens hun gezamenlijke optreden in de talkshow. Dat leverde leuke beelden op van een knalrode Nicki Minaj, die zich duidelijk schaamde voor haar eigen lyrics. Daarna is het Britse meisje ook nog op de Grammy Awards geweest voor Ellen's talkshow.

I'm That Chick is een single van de Deense groep Enur, die in 2007 een grote hit scoorde met Calabria 2007. De nieuwe single met Nicki Minaj en Goonrock is nog maar net uit, maar showbizblogger Perez Hilton raakt er nu al niet over uitgesproken: "Let us be the ones to say this first - it does NOT disappoint!!! In fact it does quite the opposite!" Wat vind jij ervan?

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/vnZBdcEynyo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie