Music

M.J. mag Neverland behouden

  1. Newschevron right
  2. M.J. mag Neverland behouden
Michael Jackson kan zijn drie kinderen weer een dak boven het hoofd bieden. De King of Pop heeft financiële hulp gekregen en kan zijn landgoed Neverland behouden. De veiling waarbij zijn ranch Neverland afgelopen week zou worden verkocht, is afgeblazen nu hij financiële hulp heeft gekregen. Een investeringsbedrijf kocht een lening van bijna vijftien miljoen euro over, zodat Jackson zijn landgoed kan behouden. De King of Pop dreigde het landgoed in Californië kwijt te raken vanwege achterstallig betalingen. Lukte het hem niet om aan zijn verplichtingen te voldoen, dan zou de villa in beslag worden genomen en verkocht.
{youtube}Zoot3JihEJU{/youtube}
Een woordvoerder van de excentrieke artiest, die volledig aan de grond zou zitten, laat weten dat Jackson 'blij is met de recente ontwikkelingen met betrekking tot Neverland Ranch'. "Hierdoor kan ik me weer richten op de toekomst", laat Michael weten via zijn woordvoerder.

Jackson is sinds 1988 eigenaar van het landgoed en pretpark, maar is er al in tijden niet meer geweest. De zanger kampt al jaren met enorme schulden door zijn uitgavenpatroon en verhuisde drie jaar geleden naar Bahrein na de zaak waarin hij werd vrijgesproken van kindermisbruik. Sindsdien zwerft hij van huurhuis naar huurhuis, waarbij hij onder meer in Washington DC belandde.

Twee jaar geleden kwam Jacksons bezit van Neverland al eens in geding toen bleek dat hij de werknemers die de verschillende attracties en dieren onderhielen niet meer kon betalen. Op het laatste moment kon Jackson een bedrag van 257 duizend euro voldoen, waarmee hij voorlopig eigenaar van Neverland bleef.
Later deden de wildste verhalen de ronde over het landgoed. Zo zou Jackson in Victoria Beckham al een gegadigde hebben gevonden voor het optrekje en wilde hij naar verluidt een theater maken van Neverland.
Ster advertentie
Ster advertentie