Music

Dutch Influence met The Partysquad en Diplo

  1. Newschevron right
  2. Dutch Influence met The Partysquad en Diplo
Diplo en The Partysquad nemen Amerikaanse en Nederlandse housemuziek onder de loep in de gloednieuwe teaser van Dutch Influence. Zo spreken ze over de mix van culturen die bepalend zijn voor de muziek in ons land. Diplo noemt bijvoorbeeld de Surinaamse, Indonesische en Indiase invloeden die te horen zijn in de Nederlandse muziek, terwijl Afrikaans, Europees en Amerikaanse de housesfeer in zijn land bepalen.

De documentaire is geproduceerd door FunX Dance Weekend presentator Hatim el Khatib. Oud FunX-reporter Samuel Comazzi heeft zich als supervising producer op het project gericht. Dutch Influence gaat in première tijdens het Amsterdam Dance Event 2012. De docu is van donderdag 18 oktober tot en met zondag 21 oktober te zien in Pathé City aan het Amsterdamse Leidseplein.

The Partysquad is zaterdagavond te gast tijdens Club Sessions (22.00 uur). Ze geven ook kaarten weg voor Dutch Influence dus tune in! Daarvoor hoor je Roberto Da Costa een uur lang in de mix tijdens FunX Dance DJ (21.00 uur)

Teaser:
{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/r56qULBkgt0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Official trailer:

Ster advertentie
Ster advertentie