Music

CLIPPRIMEUR: Broederliefde - Labanta

  1. Newschevron right
  2. CLIPPRIMEUR: Broederliefde - Labanta
Broederliefde lanceert vandaag de zomerse videoclip van hun nieuwe single 'Labanta', dat zoiets betekent als 'sta op en maak er een feestje van'. De clip is door Paperclips opgenomen op Kaapverdië, waar Emms en Jerr hun roots hebben liggen. De track van de Rotterdamse formatie ging gisteravond al in première bij FunX.



Gevoelig Feestje EP

Labanta's video is het eerste bewijs van de aanstaande EP 'Gevoelig Feestje', waarvoor Broederliefde bij platenmaatschappij Top Notch tekende. De EP verschijnt op 29 augustus met een releaseparty in de Rotterdamse Waterfront gepresenteerd door FunX. Op de EP staan samenwerkingen met Kraantje Pappie en Cho.



Broederliefde

De rapformatie Broederliefde bestaat uit Emms, Jerr, Mella en Sjaf, maar is ontstaan uit een grote groep voetbalvrienden uit de Rotterdamse wijk Spangen. Je kent ze van hun grote FunX-hit met Gio: 'In Love' en andere tracks zoals Spangenshake, Maluku en Iets Hoger. Daarnaast hebben ze een aantal epische studiosessies op hun naam staan en natuurlijk de succesvolle mixtape 'Broederliefde'. Ze wonnen dit jaar in mei de FunX Music Award voor Beste Nieuwkomer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie