Music

Britney lucht haar hart

  1. Newschevron right
  2. Britney lucht haar hart
Het zal niemand ontgaan zijn, het leven van Britney Spears was de afgelopen jaren een puinhoop. Een scheiding, drugs, alcohol, verkeerde vriendjes en het verlies van de voogdij over haar zoontjes zijn haar niet in de koude kleren gaan zitten.

In de documentaire 'For the Record', van MTV praat Britney over deze periode en kijkt ze vooruit naar de toekomst. Met haar nieuwste album 'Circus' op komst vindt Britney het tijd

om haar kant van het verhaal te vertellen. Want de afgelopen jaren was haar leven een mediacircus, werd ze op elke hoek van de straat gefilmd of gefotografeerd.

"Ik wilde deze documentaire maken omdat ik nu eens aan mensen wilde laten zien hoe ik graag gezien wil worden en niet hoe de pers dat wilt. Op deze manier kan ik aan iedereen laten zien of vertellen wat ik echt heb doorgemaakt en waar ik nu naar toe ga", aldus Britney.

In de documentaire zullen beelden te zien zijn van haar come-back. Zo wordt 'la Spears' gevolgd in de studio, tijdens pers conferenties, de videoclip opnames van haar nieuwste single 'womanizer' en zelfs bij haar thuis in Louisiana.
Ook backstage beelden van haar komst bij de MTV Video Music Awards, zijn te zien.


De documentaire zal 30 November voor het eerst te zien zijn op MTV in Amerika, 2 dagen voordat haar album 'Circus' uitkomt op haar 27ste verjaardag.

Kortom, een hele openhartige Britney Spears die duidelijk haar hart wilt luchten over alles wat er gebeurd is de afgelopen jaren. Hier alvast een preview:

{youtube}75pkEBc0kT0{/youtube}

Ster advertentie
Ster advertentie