Music

Cheryl Cole heeft oogje op Britse soldaat na bezoek Afghanistan

  1. Newschevron right
  2. Cheryl Cole heeft oogje op Britse soldaat na bezoek Afghanistan
Cheryl Cole bracht afgelopen maand een bezoekje aan de Britse soldaten in Afghanistan. Ze mocht een dagje meelopen met de mannen om te zien hoe alles in z'n werking gaat. De zangeres liet weten dat ze voorbereid was op het ergste.

Voordat ze erop uit gingen, kreeg ze een training van de soldaten. "Ze bereiden je voor op moeilijke situaties waarbij bijvoorbeeld een geweer op je hoofd wordt gericht. Ik ben van te voren gewaarschuwd dat het gevaarlijk is. Maar ik liet niks mij tegenhouden en ik ben blij dat ik het gedaan heb", aldus de 28-jarige Cole.

Demonstratie
Cheryl deed mee met een demonstratie waarbij 42 commando mariniers een pand gingen controleren. Verder moest ze ook een gewonde helpen die per Chinook helikopter werd afgevoerd. Het voormalig X Factor-jurylid heeft ook tijd doorgebracht met het Afghaanse leger. "Afghanistan was een ongelofelijke ervaring. De hele trip was bijzonder", aldus Cole.

Telefoonnummer
De zangeres heeft zelfs telefoonnummers uitgewisseld met een van de soldaten: "Onze soldaten zijn niet alleen dapper, maar een paar waren ook onzettend schattig. Ik ben teruggekomen met een telefoonnummer". Ze vertelde verder dat ze van plan is de man te bellen. "Ik denk dat ik hem deze week ga bellen en dan zien we wel wat er gebeurt. Ik weet zeker dat hij niet verwacht dat ik ga bellen en daarom gaat het grappig zijn", voegde ze er nog aan toe.

{gallery}blogs/marcel/cherylafgha{/gallery}
Ster advertentie
Ster advertentie